FUNDAMENTAL DANCE CLASSES FOR GETTING BOOKED.

NextDanceWave Academy is a program for ambitious dancers. It focuses on specific fundamental components of dance through classes.In this program you will work on your allround skills. Like getting your technique down to a T, picking up and remembering choreos, freestyling and how to perform on stage. This way you will become the best dancer you can be.This is the first intensive in a series. Sign up for our newsletter to keep informed, and buy tickets below!

Our first Academy starts

16 / 17 july 2022ROTTERDAM

More Info

Academy Teachers

All our teachers are specialists in their respective fields. They know just how to drill you into becoming the best allround dancer using techniques native to a wide range of dance styles.

A WHOLE WEEKEND OF CLASSES.

The weekend is filled with six unique classes, each by a specialist in their own field. Take a look at the timetable below.

SATURDAY - €45

Technique

Gino Jagessar19:00 - 20:00

Pick Up

Devon Suriya20:15 - 21:15

Freestyle

Luciano Hiwat21:30 - 22:30

SUNDAY - €45

Performance

Darleen Lopes19:00 - 20:00

Pick Up

Jamahl Heljanan20:15 - 21:15

Technique

Hassani Le Couvreur21:30 - 22:30

Frequently Asked Questions

Some more info on the event. Click each bar to reveal more information.

De NextDanceWave Academy-lessen zijn voor ieder niveau. Wij geloven dat ongeacht je skillset, je na het volgen van het Academy-programma, je beter bent dan toen je er binnenliep.

We hanteren in principe geen minimumleeftijd. Echter richten we ons met dit event primair op dansers die graag in de nabije toekomst auditie willen doen voor klussen in de industrie. Houd dus rekening met een gemiddelde leeftijd van 18-23 jaar. Dansers jonger dan 14 jaar zijn erbij gebaat te wachten op een Junior-editie van Next Dance Academy in de toekomst!

Als je op de knop ‘Tickets’ klikt, word je doorgeleid naar de site van GUTS tickets. Vanuit hier kan je op je mobiele nummer een ticket bestellen voor één of meerdere dagen van ons Pilot-event. Het bestelproces spreekt voor zich en je ontvangt de tickets op je mobiele telefoon.

E-mail ons op contact@nextdancewave.com en vermeld hierbij je naam en ticketcode en dan regelen wij dat je je geld zo spoedig mogelijk teruggestort krijgt. Je kunt ook het contactformulier op de website invullen.

Het is mogelijk om flesjes water te kopen in de hal van de dansschool. De voorraad is echter beperkt, wees dus voorbereid en neem een volle fles water mee naar het event.

Het kopen van eten is helaas niet mogelijk.

Naar de locatie neem je je ticket mee; deze wordt gescand bij aankomst op je mobiele telefoon.

Vanzelfsprekend is goed dansbare kleding en schoenen.

Er is geen mogelijkheid om eten te kopen op de locatie, zorg dus dat je een gezonde snack meeneemt. Er zijn twee pauzemomenten tussen de lessen door die allebei een kwartier duren. Zorg dus dat je van tevoren avond hebt gegeten.

Het adres van de locatie is:

Moves Rotterdam West
Gaffelstraat 59B
3014 RC Rotterdam

Met de auto kan je naar het bovenstaande adres navigeren. Het is mogelijk om in de buurt te parkeren, houd rekening met beperkte parkeerplaatsen en een loopafstand van de garage naar de locatie.

Met het openbaar vervoer kan je vanaf Rotterdam Centraal tram 4, 8 of 23 nemen en uitstappen bij halte Kruisplein. Vanaf hier is het nog 7 minuten lopen. De locatie is overigens ook prima te bereiken met de voet, het is 10-15 minuten lopen vanaf Rotterdam Centraal.